PRESSRELEASE – CUCCIO SWEDEN – Nu i separat bolag

PRESSRELEASE – CUCCIO SWEDEN – Nu i separat bolag

Det amerikanska nagelmärket CUCCIO från Star Nail International, har i Sverige under flera år marknadsförts av och ingått i Scratch of Swedens produktportfölj.

CUCCIO är internationellt ett mycket uppmärksammat salongsmärke på stark frammarsch. CUCCIO har en hög puls och formligen sprutar ut nyheter och innovationer. Produkterna riktar sig till salong och består av allt från hand & fot spa till det senaste inom konstnagelmaterial för naglar.

För att bättre kunna hålla focus på den explosiva utvecklingen av produktnyheter för professionell hand och nagelvård, så startar vi nu upp Cuccio Sweden AB som separat bolag med egen organisation.

Nyckelperson, trogen medarbetare i Scratch sedan år 2001 och ägare till Scratch Concept Store i Stockholm är Sofia Arvani som blir vår partner och delägare i det nya bolaget – CUCCIO SWEDEN AB

Sofia kommer att vara den drivande kraften i det nya bolaget och hon hennes energiska team kommer att se till att Cuccio når ut starkt till Spas, hud- fot och nagelsalonger.

Scratch of Sweden med de egna varumärkena Scratch Nails och Nail Food, fortsätter att verka i det ursprungliga bolaget SICS AB.

Just nu pågår en lansering av Scratch Nails naturliga nagelvårdskoncept; Yes! No More Nail Problems! till KICKS alla butiker i Sverige och Norge.

En internationalisering av märket Scratch of Sweden har även påbörjats i USA.

Vi tror att valet att separera våra varumärken på detta sätt kommer att ge dem en starkare profil och tydligare avsändare.

För frågor kontakta:

Marie Houston, marie.houston@scratch-nails.se
Sofia Arvani, sofia@cucciosweden.se

Share
No Comments

Post A Comment